Over mijzelf

Over mijzelf

Foto: Esther Meijer

Mijn naam is Jacob Leppers. Door veel massages te geven werd het voor mij op een gegeven moment duidelijk dat ik hier meer mee wilde doen en ben ik na diverse opleidingen gevolgd te hebben een eigen praktijk gestart.

Aanrakingen , massages en ontspanning behoren tot de levens-behoeftes van de mens. Voor mij een van de belangrijkste redenen om aan mijn opleidingen te beginnen. Elke keer dat ik een massage geef, geeft het mij voldoening om te zien dat een lichaam tot rust komt en ontspant, waardoor het bewustzijn meer ruimte krijg om de ontspanning en rust door te geven.

In de loop der tijd heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd, en ben ik gediplomeerd integraal masseur. ( zie: de BATC erkende massage opleiding http://www.positivetouch.nl )

Tevens is er bij mij in de loop der tijd meer interesse ontstaan in het zogenaamde lichaamswerk.

Vandaar dat ik de basis en de vervolgcursus van massage met de technieken uit de Rebalancing heb gevolgd. Een hele mooie manier om bewustwording van de mens te bevorderen. Om in dit vak up to date te blijven en te kunnen vernieuwen, ben ik altijd bezig met het volgen van verdere opleidingen zodat ik mezelf blijf ontwikkelen. Bij deze nodig ik je van harte uit om dit te komen ervaren.

Met een hartelijke massage groet

Massagepraktijk Optimos, Ede
Jacob Leppers